TOP produse Aliexpress | aprilie 2020

Alex, Aprilie 20, 2020

Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare. Deja cu toții folosim platfoma Aliexpress pentru a comanda lucruri utile, fie o husă pentru telefon, un telefon sau chiar și o rochie care ne-a plăcut. În lista de mai jos sunt cele mai populare produse online 2019 care s-au vândut pe Aliexpress în anul 2019.

1. Bluză pentru femei.
Bluza pentru femei de pe Aliexpress

Aliexpress

Această bluză este disponibilă în 25 culori și 6 mărimi. La momentul actual are peste 20 mii comenzi și doar review-uri pozitive. Bluza este una clasică, confecționată din Polyester.

2. Husă Liquid Silicone pentru Iphone.
Husă Liquid Silicone pentru Iphone pe Aliexpress

Aliexpress

Această husă este foarte populară în ultima vreme, 100 mii de vânzări. Fiind confecționată din Liquid Silicone este foarte plăcută la atingere și rezistentă. Silicon-ul vulcanizat din care este confecționată îi permite să fie curățată foarte ușor. Husa este disponibilă în 7 culori. Este disponibilă pentru toate iphone-urile și are un preț foarte atrăgător de 1.94$.

3. Sticlă de protecție anti-fingerprint pentru Iphone.
anti-fingerprint pentru Iphone pe Aliexpress

Aliexpress

Acestă sticlă de protecție chiar este uimitoare. Potrivit testelor de pe youtube nu lasă aprente și este foare rezistentă. La doar un dolar poți cumpăra această sticlă de protecție anti-fingerprint de la renumitul brand HICUTE. Acest produs are peste 250 mii de vânzări. Poate fi cumpărat pentru orice iphone, de la 4 până la 11 pro max.

4. Tablă pentru desen- Creative 8.5 Inch.
desen- Creative 8.5 Inch pe Aliexpress

Aliexpress

Această tabletă este destinată în special copiilor. Este foarte comodă, fiind dotată cu un buton ce poate șterge totul cu o singură apăsare. Poate fi cumpărată la 6$, in 5 culori. Este foarte utilă pentru educație, destinată pentru dezvoltarea creativității copiilor.

5. Copia căștilor AirPods de la Apple – i9s-TWS.
AirPods de la Apple – i9s-TWS pe Aliexpress

Aliexpress

Renumita copie a căștilor AirPods de la Apple – i9s-TWS. Acest produs a fost vândut în milioane de exemplare. Căștile sunt 1 la 1 cu cele originale, plus la toate de o calitate extraordinară. La momentul dat acest produs a înregistrat vânzări record de peste 100 mii de bucăți doar pe magazinul HBQ. Căștile pot fi achizionate la doar 5$. Durata de viață a bateriei este de 3-5 ore. Amintesc că căștile sunt wireless si au husă pentru încărcare, husă de protecție din silicone și cablu lightning(iphone).

6. Ceas Unisex Slim – CRRJU.
Ceas Unisex Slim – CRRJU. pe Aliexpress

Aliexpress

Acest ceas slim este original și foarte rezistent. Fiind confecționat din inox, are un mecanism Quartz și un design foarte plăcut. Este disponibil în 6 culori. Curălusă din metal la doar 13.49$. Ceasul are doar review-uri pozitive, treci pe link si vezi culorile disponibile.

7. Organizer pentru cosmetică rezistent la apă.
Organizer pentru cosmetică rezistent la apă pe Aliexpress

Aliexpress

Acest organizator este foarte variat, este disponibil în 20 de culori, fiecare-și găsește unul potrivit. Produsul este rezistent la apă, confecționat din Polyester (Oxford). În dependență de culoare, produsul este disponibil de la $1.88 – 2.71. La momentul top-ului are peste 18 mii de vânzări.


Ali-test | Copyright © 2020 | Toate Drepturile Rezervate