Merita sa cumperi un Smartphone pe Alexpress?

Alex, Aprilie 15, 2020

Aliexpress și Gearbest sunt probabil cele mai de încredere site-uri de comerț din China. De pe care îți poți cumpăra un telefon mobil de brand original la cel mai mic preț de pe piață. În articolul de astăzi o să analizăm dacă merită sau nu să procurăm un gadget din China. Ne vom referi la producătorii cu renume, care ocupă top-urile celor mai vândute smartphone-uri din lume

Pret smartphone pe aliexpress

Aliexpress are un avantaj față de alte site-uri că nu oferă banii vânzătorului doar decât după ce produsul a ajuns la tine. Tu îți alegi produsul, plătești și aștepți până produsul ți se livrează. În toată perioada de livrare banii nu ajung vânzătorului, dar rămân la administrația Aliexpress, doar după ce Dvs. confirmați că ați primit produsul banii sunt transferați vânzătorului. Iar în caz că nu primiți produsul său nu corespunde descrierii puteți deschide un dispute și recupera banii înapoi.

Merita ca cumparam telefoane din China?

Magazinele de la noi din țară ce importă astfel de dispozitive adaugă procent prea mare, ceea ce duce la costul exagerat pentru utilizator. În majoritatea cazurilor, când comandăm un gadget de pe Aliexpress transportul este gratuit- ceea ce ne permite să economisim foarte mult.

Acum haideți să facem o comparare dacă merită să cumpărăm Smartphone-uri de pe Aliexpress în 2019? Ca exemplu vom folosi Xiaomi Redmi Note 7 cu 4GB RAM și 64GB ROM (culoare neagră). De pe Aliexpress acesta poate fi cumpărat la un preț de 189.99$ și 0.53$ livrarea.

Smartphone pe aliexpress

Pe când în magazinele din țară același model poate fi procurat la prețul de 5799 lei aproximativ 325.24$. Cu un simplu calcul vedem că procurând un Smartphone de pă Aliexpress economisim până la 135 de dolari (325-190=135 dolari).

Smartphone pe aliexpress

La final putem vedea că se merită și este avantajos să procurăm gadget-uri din China. Dacă vreai și tu să economisești la procucarea smartphone-urilor de pe Aliexpress. Îți recomand să citești Ghidul despre cum să procuri produse pe Aliexpress pe ali-tes. Totul de la înregistrare până la returnarea banilor dacă produsul n-a ajuns, este defect sau nu corespunde descrierii vânzătorului.


Ali-test | Copyright © 2020 | Toate Drepturile Rezervate