Cum se înregistrează pe AliExpress?

Iulian, Aprilie 20, 2020

Deci, ai decis să faci cumparături online profitabile pe site-ul Aliexpress, dar nu stii cum sa te inregistrezi pe Aliexpress?

Pe AliExpress.com, ca și în alte părți totul începe cu crearea unui account. Desigur, poți căuta produse fără înregistrare pe AliExpress.com, dar dacă încerci să cumperi ceva, ai nevoie de un cont valid. Cu ajutorul unui cont de AliExpress.com, vei putea cu ușurință administra: istoricul comenzilor, liste de dorințe, chat-ul cu vânzătorii, statistici.

Înregistrarea pe Aliexpress nu diferă absolut cu nimic de înregistrarea pe alte site-uri online, este absolut gratuit, simplu și rapid, ocupă câteva minute. Fiecare pas este descris detaliat, atașăm screenshot-uri(imagini) cu fiecare etapa de înregistrare.

Cum creem account pe Aliexpress

1. Deschide pagina oficială de înregistrare Aliexpress, acesta este accesibillă în 5 limbi(Engleză, Rusă, Spaniolă, Franceză, Portugheză), pentru a deschide, apasă aici sau accesează direct AliExpress.com

2. Odată accesând site-ul AliExpress.com în colțul din dreapta sus accesează JOIN/ JOIN FREE(Înregistrare), privește in screenshot-ul de mai jos!

Cum ma inregistrez pe Aliexpress

3. Înregistrează-te pe site-ul aliexpress.com, o poți face în două moduri:

Primul mod rapid prin intermediul rețelelor sociale Vkontakte, Facebook, Accounts.google. Poți lega un cont Facebook, Google, Vkontakte în acest caz, nu trebuie să introduci e-mailul, numele și prenumele, acestea vor fi preluate automat

Al doilea mod, după care vom urma Noi, completarea formularului de înregistrare.

Trebuie să completăm spațiile următoare (adresă de e-mail, nume, prenume și parolă).

  • În primul rând, completează adresa de e-mail. Trebuie să introduci o adresă valabilă, acesta ne Va trebui pentru validarea accountului si resetarea parolei în cazul în care o vom uita. Este foarte important să completați e-mailul corect. În cazul în care încă nu dețineți o poștă elecronică, vă îndemn s-o creați aici, accesând linkul sau direct google.com in browser. Ulterior, vom primi notificări privind confirmarea înregistrării, starea comenzilor și alte informații importante. Acest e-mail îl vei folosi ca login pentru a accesa accountul de AliExpress.com

  • Completăm compartimentele Nume/Prenume. Atenție, compartimentele trebuie completate in latină, adică nu trebuie să utilizezi litere non-latine. Scrie Numele, Prenumele precum în buletin .

  • Compartimentul password(parolă), anume parola ne permite să accesăm accountul personal pe platforma AliExpress, parola trebuie să aibă cel puțin 6 caractere. Nu utilizați numerele într-un rând, găsiți o parolă suficient de puternică, pe care trebuie s-o memorezi sau salvezi. În cazul pierderii parolei, pentru accesarea site-ului, utilizăm accountul de e-mail indicat mai sus. Nu uitati parola!

  • Introdu codul din imagine – litere și numere. Dacă vezi caractere proaste – fă clic pe Actualizare cod. Acest cod se foloseste pentru a confirma că suntem un persoană reală ci nu un robot sau un virus.

introducere date inregistrare Aliexpress

4. După completarea formularului standart de înregistrare pe platforma AliExpress.com, apasăm butonul Create your account, vezi in screenshot-ul de mai jos.

Campuri create Your account Aliexpress

5. Felicitări, împreună am reușit să creem un account nou pe platforma AliExpress.com, în continuare vei putea beneficia de: comenzi, mesaje, listă de dorințe, disput-uri si multe altele, care iti vor permite să obții produse ieftine si accesibile.

inregistrare pe Aliexpress

Ali-test | Copyright © 2020 | Toate Drepturile Rezervate