Cum urmărim o comandă făcută pe Aliexpress?

Alex, Aprilie 27, 2020 (27.12.20)

Cumpărând orice produs de pe Aliexpress sau altă platformă online din China, dorim să aflăm despre starea lui. Periodic ne intrebăm: „oare când ajunge coletul meu?”

Cum urmaresc o comanda facuta online

În realitate este foarte ușor să determini unde se află coletul tău. După ce acesta a fost trimis de către vânzător, primim un cod, numit- track number – este un număr unic pentru fiecare colet care ne permite să urmărim unde și la ce etapă se află coletul. Un track number are următoarea formă „RY575130720CN”.

Unde găsim track number-ul ? track number-ul îl găsim în My AliExpress -> My Orders, alegem comanda dorită și dăm click pe „View Detail” aici vedem informațiile despre livrare si anume la „Shipment Tracking” vedem Tracking Number.

Cum urmaresc un Track Number

După ce ai aflat track number-ul, poți cu ușurință să afli unde este coletul tău. Cele mai cunoscute site-uri de urmărire a pachetelor cumpărate pe platformele online Aliexpress, GearBest, Banggood și altele sunt:

Cum urmărim comanda de pe Aliexpress cu 17track

Accesam 17track și vom vedea următoarea pagină. Introducem track number-ul (în cazul nostru RV858650774CN) și dăm pe TRACK.

Urmarire colet cu 17track

După ce am apăsat pe TRACK vedem toată informația disponibilă despre pachetul nostru.

Urmarire colet Aliexpress cu 17track

Pe celelalte site-uri, procesul de urmărire al pachtelor este analogic.


Ali-test | Copyright © 2020 | Toate Drepturile Rezervate