Ce este Aliexpress Standard Shipping Tracking?

Iulian, Aprilie 21, 2020

Aliexpress este unul dintre cele mai mari magazine online de comerț electronic din lume. Pe AliExpress este ușor să găsești produse ieftine și să le livrezi aproape oriunde în lume. Cu toate acestea, majoritatea cumpărătorilor noi sunt adesea confuzi în legătură cu transportul și livrările de pe AliExpress.

Cum accesez MY ALIEXPRESS

Una dintre cele mai populare opțiuni de expediere a pachetelor este AliExpress Standard Shipping, care este în mare parte gratuită și oferă urmărirea coletelor (tracking). Aliexpress Standard Shipping este o companie de logistică deținută de Alibaba Group. Această metodă de livrare este întîlnită atunci când comandăm de pe AliExpress și alte site-uri deținute de Alibaba Group.

AliExpress Standart Shipping vs Alte companii de livrare

Livrarea pachetelor prin AliExpress Standart Shiping este asigurată de partenerii de transport al companiei AliExpress, care includ postul Singapore (cel mai folosit), Correos, Posti-Finlanda, SPSR, DHL și Direct Link.

Ca cumpărător atunci când alegeți această metodă de livrare, vânzătorul vă împachetează produsele. Produsele sunt livrate mai întâi la centrul de expediere (AliExpress Shipping Centre), apoi trimise către Dvs. prin intermediul acestora.

Este una dintre cele mai ieftine opțiuni de expediere disponibile pe site-ul web, de cele mai multe ori acest serviciu este gratuit, însă uneori poate costa în jur de 1-3$. Timpul de livrare prin AliExpress Standart Shipping este de 15-30 de zile, în funcție de locație.

Cum accesez MY ALIEXPRESS

În imaginea de mai sus, puteți vedea că opțiunea Standard de expediere este disponibilă gratuit, dar timpul estimat de livrare este aproximativ 21-34 zile. În timp ce DHL au o livrare mult mai rapidă 7-15 zile, iar costul pentru livrare este de 46.77$. Alte țări pot avea costuri diferite de livrare, deci depinde de locul de destinație a pachetelor.

Cum urmăresc livrarea făcută prin intermediul Aliexpress Standart Shipping

Este ușor să urmăriți detaliile de livrare cu această metodă, deoarece distribuitorul va furnizează detaliile livrării direct în pagina dvs de comandă. Toate actualizările de livrare sunt disponibile în detaliite comenzii dvs. direct pe site.

Iată cum puteți urmări cu ușurință comenzile din cont:

My AliExpress > Order List > Track order

Cum accesez MY ALIEXPRESS

Dacă nu sunteți mulțumit de detaliile ce le furnizează Aliexpress despre urmărirea pachetelor, atunci există și alte site-uri ce prestează servicii de urmărire a pachetelor gratuit.

Dacă vreai să obții mai multe informații despre locul unde se află pachetul tău utilizează 17track, trackitonline, track24. Iar pentru asta îți recomandăm să citești articolul nostru Cum urmaresc comanda de pe Alexpress cu Posta nationala, 17track ...

AliExpress Standart Shipping – Pro și Contra

PRO!
  • Cea mai ieftină opțiune de expediere disponibilă pe AliExpress. Este adesea disponibilă gratuit sau costă în jur de 1-2 $.
  • Este disponibilă urmărirea pachetelor, astfel încât să puteți urmări cu ușurință atunci când este expediat.
  • Este disponibilă aproape pentru toate magazinile de pe AliExpress.
  • Calitatea ambalajului este la nivel.
Contra!
  • Timpul pană ajunge la destinație este mare, minim 15 zile și maxim 60 de zile. De obicei ajung în timp de o lună.
  • Uneori pachetele se pierd în timpul expedierii. Puteți obține o rambursare prin intermediul AliExpress, e nevoie să deschizi un dispute. Cum se deschide dispute?
  • Foarte potrivit pentru pachete mici. Pachetele mai mari este mai bine de expediat cu opțiuni mai sigure.

Ali-test | Copyright © 2020 | Toate Drepturile Rezervate