Cum adaugam adresa de livrare pe Aliexress?

Iulian, Aprilie 21, 2020

Pentru primirea comenzilor de pe platforma AliExpress, avem nevoie de o adresă de livrare. Deci, cum adaugăm adresa de livrare pe Aliexress.com???

Adresa de livrare este utilizată de seller(vânzător) pentru a trimite comanda prin poștă. În cazul în care adresa va diferenția sau va fi indicată cu greșeli, comanda nu va ajunge la Dumneavoastră, din acest considerent, completați cu prudență fiecare compartimend potrivit exemplelor de mai jos.

1. Accesati platforma Aliexpress, logati-va in accountul personal, daca inca nu aveti unul, vezi Cum se inregistreaza un account pe Aliexpress? pentru a te inregistra. Dupa logare, apasa pe *MY ALIEXPRESS*, vezi mai jos.

Cum accesez MY ALIEXPRESS

2. Mergi la compartimentul *MY SHIPPING ADDRESS*, vezi mai jos

Cum accesez MY SHIPPING ADDRESS

3. Daca ati facut totul corect, aveti in fata formularul pentru adresa de livrare. Completati in formular toate informatiile necesare

unde introduc adresa de livrare pe Aliexpress

  • Fiți atenți la completarea câmpului Contact Name(Numele de contact), indicați Numele și Prenumele Dumneavostră, pentru ridicarea comenzii aveți nevoie de confirmare, prin prezentarea buletinului de identitate, în caz ca Numele de Contact nu coincide cu Numele și Prenumele Dumneavoastră, nu veți putea ridica coletul.

  • Zip/Postal Code, la indicarea adresei de livrare, includeți ZIP COD-ul oficiului poștal din regiunea Dumneavoastră. În caz ca nu cunoașteți ZIP cod-ul poștal, utilizați site-ul official al Poștei Moldovei sau țării Dumneavoastră.(https://www.coduripostale.ro/ sau http://www.posta.md/ro/postal_code.html)

  • Mobile, acest compartiment după cum v-ați dat seama trebuie completat cu numarul Dumnevoastră de mobil, de ce anume mobil ci nu fix?, e simplu, în Republica Moldova puteți primi un sms cu notificare despre necesitatea de ridicare a unui colet. Deci, e important să indicați un numar valid de mobil.

4. Dupa completarea tuturor compartimentelor, potrivit descrierii noastre puteti salva modificarile.

adresa de livrare pe Aliexpress

5. Adresa a fost adaugata cu succes.

adaugare adresa de livrare pe Aliexpress

După necesitate putem adăga mai multe adrese, este foarte comod în cazul in care avem mai multe locuințe sau dorim să surprindem plăcut un prieten, adica, în cazul dat, noi comandam/achitam iar omul drag primește comanda asemenea unui cadou. Destul de interesant, un cadou frumos si original la preț accesibil.

Amintesc că platforma AliExpress ne oferă produse foarte diverse la prețuri avantajose. Merită să profităm din plin de produsele Chineze, care in ultimii ani devin din ce în ce mai calitative și originale.


Ali-test | Copyright © 2020 | Toate Drepturile Rezervate