Xiaomi Redmi Note 6 Pro – 4 camere, 4 motive să-l cumperi

Xiaomi Redmi Note 6 Pro în Moldova

Nu e secret că compania Xiaomi și-a întărit pozitiile pe piața smartphone-urilor în ultimii ani. La ziua de astăzi, Xiaomi este concurentul direct al marilor companii producătoare de smartphone-uri. Iar linia Redmi ne-a demonstrat că calitatea înaltă poate exista și la preț mic. În acest sens, Xiaomi Redmi Note 6 Pro nu este o excepție.

Redmi Note 6 Pro vine cu un display Full HD de 6,26 inch, care oferă un raport de aspect 19:9. Procesorul cu 8 nuclee Qualcomm Snapdragon 636, cel puțin 4GB RAM LPDDR4x și 64GB de stocare. Rulează pe Android 8.1 Oreo și interfața MIUI 10. Este echipat cu 4 camere, camera principală are două module 12 + 5 MP și camera din față la fel conține două module 20 + 2 MP.

4 motive să-ți cumperi un Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Xiomi Redmi Note 6 Pro de pe Aliexpress in Moldova

Performanțe bune la preț mic

Xiaomi Redmi Note 6 Pro a fost lansat cu cateva luni în urmă. Iar la momentul actual versiunea de 4GB RAM și 64GB ROM poate fi cumpărată la un preț de 190 dolari. În schimbul acestei sume primim un procesor cu 8 nuclee care rulează toate aplicațiile din Google Play Market chiar și unele dintre cele mai pretențioase jocuri. Bateria de 4000 mAh oferă o autonomie de peste 10 ore de navigare pe net.

4 camere bine optimizate

În segmentul bugetar sunt puține telefoane echipate cu 4 camere. Camera principală a Xiaomi Redmi Note 6 Pro dispune de 2 module: 12 MP, f/1.9, 1/2.55″ și 5 MP, f/2.2, 1.12µm cu Dual-LED flash. Filmează video la 1080p@30fps. Selfie camera este dotată cu 2 module de 20 MP, f/2.0, 0.9µm și 2 MP, f/2.2, 1.75µm ce permite să filmăm FHD (1080p@30fps). În sumă, cele 4 camer permit obținerea unor poze foarte calitative.

MIUI 10 (OREO 8.1)

Cu un hardware de încredere, utilizatorii Xiaomi Redmi Note 6 Pro vor primi, de asemenea, noul MIUI 10 ce rulează pe Android 8.1 Oreo. Interfața MIUI 10 a devenit și mai comodă. Au apărut noi opțiuni precum: New Recent Menu, Picture-in-Picture Mode, Autofill Support, AI Features, Improved Screen Recording, Quick Pay.

Mai modern ca Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Dacă Vă gândiți să procurați un Redmi Note 5 Pro și credeți că este unul dintre cele mai bune smartphone-uri din acest segment, nu Vă grăbiți.
Xiaomi Redmi Note 6 Pro la preț similar oferă performanțe mai mari și design mai modern. Iar display-ul de 6.26 inch este foarte comod la navigare și vizualizarea video-urilor pe youtube.cele mai vândute produse Aliexpress martie 2019
Cele mai vândute produse, martie 2019
Top-ul de astăzi este despre cele mai populare produse vândute ...
Citește Mai Mult
Wish vs Joom- Care magazin online e mai bun ?
Magazinul Online Wish de produse ieftine din din China a ...
Citește Mai Mult
cele mai populare produse de pe aliexpress februarie 2019. Cumpără de pe Aliexpress cu livrare în Moldova
Cele mai vândute produse, februarie 2019
Cumpărăturile online devin indispensabile, utilizăm magazinele online din ce în ...
Citește Mai Mult
Cumpără OnePlus 6T de pe Aliexpress cu livrare in Moldova. Cel mai bun telefon 2019. Flagman de la ONEPLUS
OnePlus 6T- descoperă viteza, sensor de amprentă direct în ecran.
OnePlus 6T este un model nou, unul asemănător și în ...
Citește Mai Mult
DooGee Y8 de pe Aliexpress
DOOGEE Y8 – Cel mai bun la 79$, Android 9.0, 6.1 inch, 3GB RAM
Te gândești să îți cumperi un smartphone modern dar nu ...
Citește Mai Mult
Xiaomi Redmi Note 7 de pe Aliexpress
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Redmi Note 7 a fost lansat de Xiaomi în ...
Citește Mai Mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *