Top cele mai vândute ceasuri 2019

Ceasul este un instrument de măsurare a timpului şi a fost inventat încă din antichitate. De ce să purtăm ceas de mână în 2019? Este foarte simplu. În primul rând vom ști mereu cât e ora și vom fi mereu punctuali. În al doilea rând, purtarea ceasului ne completează ținuta și ne definește stilul. Iată topul celor mai vândute ceasuri 2019 pe Aliexpress.

1. SmartWatch: ZAPET- Fitness Tracker

Zapet este un fitness tracker foarte reușit. Are un ecran mare OLED de 1,0,9 inch, cu un buton de control tactil. Ceasul dispune de monitorizare a ritmului cardiac în timp real. Legătură prin Bluetooth 12 cu smartphone-ul tău, afișare în timp real a nivelului bateriei și împărtășirea informațiilor pentru fitness: Distanță, pedometru, calorii, setarea obiectivelor de fitness. Urmăriți și analizați calitatea somnului din momentul în care adormiți.

2. SportWatch: SKMEI – Conquer

Ceasul sport pentru bărbați: SKMEI Conquer este un ceas pentru: alergare, ciclism, înot, casual. SKMEI Conquer are următorii parametri: rezistent la apă(5bar), curea din silicon, cataramă din oțel inoxidabil, Ecran LED, rotund de 49mm. Este un ceas perfect și rezistent pentru bărbați.

3. Fake AppleWatch: TIMARCO

Timarco este un ceas- clonă a renumitului AppleWatch. Cumpărând acest ceas, vei avea multe priviri. Un smartwatch de la Apple costă sute de dolari, cu TIMARCO, la doar 2$ devii la fel de faimos. În realitate este un ceas simplu, fără legătură la smartphone. Review-urile acestui ceas sunt foarte pozitive, cumprătorii au rămas mulțumiți de prețul și calitatea acestuia.

4. Quartz Watch : Starry Sky

Ceas cu cer înstelat- foarte popular în rândul femeilor. Curea din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Diametru cadran: 33mm / Grosimea carcasei: 9mm. Cadranul este confecționat din sticlă HADLEX. Din review-urile cumpărătorilor, ceasul este foarte calitativ si dragut. Oțelul inoxidabil nu-și schimbă culoarea chiar și după un an.

5. Quartz Watch : Gogoey Luxury

Gogoey este un ceas care merită atenția ta. Forma cadranului rotundă, curălușa din piele naturală cu pini, greutatea de doar 28.6 gr. Acest ceas este foarte popular, fiind în top 5 cele mai vândute pe Aliexpress în 2019. Din review-urile cumpărătorilor, ceasul este foarte comod iar materialele din care este confecționat sunt calitative.


Acesta a fost top-ul celor mai vândute ceasuri 2019 pe Aliexpress. Vezi aici Ghidul utilizatorului Aliexpress, acesta conține toată informația necesară pentru a începe ușor să comanzi online orice produs din acest top.Xiaomi Redmi note 8 Romania
Xiaomi Redmi Note 8 – Specificatii tehnice
Xiaomi Redmi Note 8 a aparut in vanzare in Septembrie ...
Citește Mai Mult
cele mai vândute produse 2019
Cele mai vândute produse online 2019
Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare. Deja ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute Smartphone-uri Online 2019
Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai vândute telefoane ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute produse, septembrie 2019
Cele mai vândute produse din septembrie 2019. Top cele mai ...
Citește Mai Mult
top ceasuri 2019
Top cele mai vândute ceasuri 2019
Ceasul este un instrument de măsurare a timpului şi a ...
Citește Mai Mult
Urmarire comenzii din China pe 17track
Cum urmăresc comanda făcută pe Aliexpress, GearBest ?
Cumpărând orice produs de pe Aliexpress dorim să aflăm despre ...
Citește Mai Mult

Un comentariu la „Top cele mai vândute ceasuri 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *