Merită să cumpărăm telefoane mobile de pe Aliexpress în 2019?

Aliexpress și Gearbest sunt probabil cele mai de încredere site-uri de comerț din China. De pe care îți poți cumpăra un telefon mobil de brand original la cel mai mic preț de pe piață. În articolul de astăzi o să analizăm dacă merită sau nu să procurăm un gadget din China. Ne vom referi la producătorii cu renume, care ocupă top-urile celor mai vândute smartphone-uri din lume.

Aliexpress are un avantaj față de alte site-uri că nu oferă banii vânzătorului doar decât după ce produsul a ajuns la tine. Tu îți alegi produsul, plătești și aștepți până produsul ți se livrează. În toată perioada de livrare banii nu ajung vânzătorului, dar rămân la administrația Aliexpress, doar după ce Dvs. confirmați că ați primit produsul banii sunt transferați vânzătorului. Iar în caz că nu primiți produsul său nu corespunde descrierii puteți deschide un dispute și recupera banii înapoi.

Merită să procurăm telefoane mobile în 2019 din China?

Magazinele de la noi din țară ce importă astfel de dispozitive adaugă procent prea mare, ceea ce duce la costul exagerat pentru utilizator. În majoritatea cazurilor, când comandăm un gadget de pe Aliexpress transportul este gratuit- ceea ce ne permite să economisim foarte mult.

Acum haideți să facem o comparare dacă merită să cumpărăm Smartphone-uri de pe Aliexpress în 2019? Ca exemplu vom folosi Xiaomi Redmi Note 7 cu 4GB RAM și 64GB ROM (culoare neagră). De pe Aliexpress acesta poate fi cumpărat la un preț de 189.99$ și 0.53$ livrarea.

Pe când în magazinele din țară același model poate fi procurat la prețul de 5799 lei aproximativ 325.24$. Cu un simplu calcul vedem că procurând un Smartphone de pă Aliexpress economisim până la 135 de dolari (325-190=135 dolari).

La final putem vedea că se merită și este avantajos să procurăm gadget-uri din China. Dacă vreai și tu să economisești la procucarea smartphone-urilor de pe Aliexpress. Îți recomand să citești Ghidul despre cum să procuri produse pe Aliexpress. Totul de la înregistrare până la returnarea banilor dacă produsul n-a ajuns, este defect sau nu corespunde descrierii vânzătorului.Xiaomi Redmi note 8 Romania
Xiaomi Redmi Note 8 – Specificatii tehnice
Xiaomi Redmi Note 8 a aparut in vanzare in Septembrie ...
Citește Mai Mult
cele mai vândute produse 2019
Cele mai vândute produse online 2019
Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare. Deja ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute Smartphone-uri Online 2019
Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai vândute telefoane ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute produse, septembrie 2019
Cele mai vândute produse din septembrie 2019. Top cele mai ...
Citește Mai Mult
top ceasuri 2019
Top cele mai vândute ceasuri 2019
Ceasul este un instrument de măsurare a timpului şi a ...
Citește Mai Mult
Urmarire comenzii din China pe 17track
Cum urmăresc comanda făcută pe Aliexpress, GearBest ?
Cumpărând orice produs de pe Aliexpress dorim să aflăm despre ...
Citește Mai Mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *