Ghidul utilizatorului Aliexpress

1.Cum se înregistrează pe platforma globală AliExpress?
2.Cum adaugăm adresa de livrare pe AliExress.com
3.Cum să comand de pe Aliexpress? Prima comandă de pe Aliexpress…
4.Cum urmăresc comanda făcută pe Aliexpress, GearBest ?

5.Cum se deschide dispute pe Aliexpress?

AliExpress.com este o platformă online de vânzare cu amănuntul cât și angro, alcătuit din întreprinderi mici din China care oferă produse clienților internaționali. Platforma permite consumatorilor din întreaga lume să cumpere direct de la producătorii din China și să aibă acces la o mare varietate de produse la prețuri avantajose. AliExpress este cel mai vizitat site de comerț electronic din Rusia, Ucraina, Brazilia si Kazakhstan.

Cumpara de pe Aliexpress, Ghid cumparaturi aliexpress

Cum sa comand de pe Aliexpress?

În Republica Moldova, platforma AliExpress câștigă tot mai mare popularitate pe zi ce trece. Este deținută de Alibaba Group, acționând doar ca o platformă de comerț electronic și nu vinde produse direct către consumatori cum o face Amazon spre exemplu. Conectează direct întreprinderile chineze cu cumpărătorii. Diferența principală față de site-ul de cumpărături din China Taobao este că Aliexpress este destinat în principal clienților internaționali, mai ales în Statele Unite, Rusia, Brazilia sau Spania. Alibaba foloseste AliExpress pentru a-si extinde raza de actiune in afara Asiei .

În ciuda popularității platformei AliExpress, mulți oameni nu știu cum să cumpere, sau se tem să o facă. De aceea echipa ali-test.eu a elaborat un ghid detaliat pentru tinerii cumparatori online. Site-ul ali-test.eu conține toată informația necesară pentru a începe ușor să comanzi online chiar azi! Urmărind site-ul nostru, veți însuși procesul de cumpărare de pe magazinele online(AliExpress, eBay, Gearbest, TinyDeal, Banggood, Amazon) de la început până la sfârșit. Comandă de pe Aliexpress, ușor!.  Apasă pe butoanele de mai jos pentru a afla toate particularitățile vânzărilor online.