Cum se înregistrează pe platforma globală AliExpress?

Deci, ai decis să faci cumparături online profitabile pe site-ul AliExpress.com dar nu stii „Cum se înregistrează pe AliExpress”!?

Pe AliExpress.com, ca și în alte părți totul începe cu crearea unui account. Desigur, poți căuta produse fără înregistrare pe AliExpress.com, dar dacă încerci să cumperi ceva, ai nevoie de un cont valid. Cu ajutorul unui cont de AliExpress.com, vei putea cu ușurință administra: istoricul comenzilor, liste de dorințe, chat-ul cu vânzătorii, statistici.

Înregistrarea pe Aliexpress.com nu diferă absolut cu nimic de înregistrarea pe alte site-uri online, este absolut gratuit, simplu și rapid, ocupă câteva minute. Fiecare pas este descris detaliat, atașăm screenshot-uri(imagini) cu fiecare etapa de înregistrare.

Pentru crearea unui account AliExpress, veți avea nevoie de e-mail și de acces la internet.

 1. Deschide pagina oficială de înregistrare Aliexpress.com, acesta este accesibillă în 5 limbi(Engleză, Rusă, Spaniolă, Franceză, Portugheză), pentru a deschide, apasă aici sau accesează direct AliExpress.com

2. Odată accesând site-ul AliExpress.com în colțul din dreapta sus accesează JOIN/ JOIN FREE(Înregistrare), privește in screenshot-ul de mai jos!

3. Înregistrează-te pe site-ul aliexpress.com, o poți face în două moduri:

Primul mod rapid prin intermediul rețelelor sociale Vkontakte, Facebook, Accounts.google.

Poți lega un cont Facebook, Google, Vkontakte în acest caz, nu trebuie să introduci e-mailul, numele și prenumele, acestea vor fi preluate automat.

Al doilea mod, după care vom urma Noi, completarea formularului de înregistrare.

Trebuie să completăm spațiile următoare (adresă de e-mail, nume, prenume și parolă).
  • În primul rând, completează adresa de e-mail. Trebuie să introduci o adresă valabilă, acesta ne Va trebui pentru validarea accountului si resetarea parolei în cazul în care o vom uita. Este foarte important să completați e-mailul corect. În cazul în care încă nu dețineți o poștă elecronică, vă îndemn s-o creați aici, accesând linkul sau direct google.com in browser. Ulterior, vom primi notificări privind confirmarea înregistrării, starea comenzilor  și alte informații importante. Acest e-mail îl vei folosi ca login pentru a accesa accountul de AliExpress.com
  • Completăm compartimentele Nume/Prenume. Atenție, compartimentele trebuie completate in latină, adică nu trebuie să utilizezi litere non-latine. Scrie Numele, Prenumele precum în buletin.
  • Compartimentul password(parolă), anume parola ne permite să accesăm accountul personal pe platforma AliExpress, parola trebuie să aibă cel puțin 6 caractere. Nu utilizați numerele într-un rând, găsiți o parolă suficient de puternică, pe care trebuie s-o memorezi sau salvezi. În cazul pierderii parolei, pentru accesarea site-ului,  utilizăm accountul de e-mail indicat mai sus. Nu uitati parola!
  • Introdu codul din imagine – litere și numere. Dacă vezi caractere proaste – fă clic pe Actualizare cod. Acest cod se foloseste pentru a confirma că suntem un persoană reală ci nu un robot sau un virus.

4. După completarea formularului standart de înregistrare pe platforma AliExpress.com, apasăm butonul Create your account, vezi in screenshot-ul de mai jos.

5. Felicitări, împreună am reușit să creem un account nou pe platforma AliExpress.com, în continuare vei putea beneficia de: comenzi, mesaje, listă de dorințe, disput-uri si multe altele, care iti vor permite să obții produse ieftine si accesibile.

Accesează următoarele articole pentru a afla cum să alegi un produs, să-l plătești si să-l primești acasă, in Romania sau Moldova.cele mai populare produse de pe aliexpress februarie 2019. Cumpără de pe Aliexpress cu livrare în Moldova
Cele mai vândute produse, februarie 2019
Cumpărăturile online devin indispensabile, utilizăm magazinele online din ce în ...
Citește Mai Mult
Cumpără OnePlus 6T de pe Aliexpress cu livrare in Moldova. Cel mai bun telefon 2019. Flagman de la ONEPLUS
OnePlus 6T- descoperă viteza, sensor de amprentă direct în ecran.
OnePlus 6T este un model nou, unul asemănător și în ...
Citește Mai Mult
DooGee Y8 de pe Aliexpress
DOOGEE Y8 – Cel mai bun la 79$, Android 9.0, 6.1 inch, 3GB RAM
Te gândești să îți cumperi un smartphone modern dar nu ...
Citește Mai Mult
Xiaomi Redmi Note 7 de pe Aliexpress
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Redmi Note 7 a fost lansat de Xiaomi în ...
Citește Mai Mult
Xiaomi Car Quick Charge 3.0
Încărcător auto Quick Charge de la Xiaomi
Ești în căutarea unui încărcător auto sigur și care să ...
Citește Mai Mult
Cumpără Xiaomi Redmi Note 6 Pro de pe Aliexpress
Xiaomi Redmi Note 6 Pro – 4 camere, 4 motive să-l cumperi
Nu e secret că compania Xiaomi și-a întărit pozitiile pe ...
Citește Mai Mult

2 comentarii la „Cum se înregistrează pe platforma globală AliExpress?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *