Cum adaugăm adresa de livrare pe AliExress.com

   

Pentru primirea comenzilor de pe platforma AliExpress, avem nevoie de o adresă de livrare. Deci, cum adaugăm adresa de livrare pe AliExress.com???

Adresa de livrare este utilizată de seller(vânzător) pentru a trimite comanda prin poștă. În cazul în care adresa va diferenția sau va fi indicată cu greșeli, comanda nu va ajunge la Dumneavoastră, din acest considerent, completați cu prudență fiecare compartimend potrivit exemplelor de mai jos.

1. Accesați platforma AliExpress.com, logați-vă în accountul personal, daca incă nu aveți unul, accesează aici pentru a te inregistra.  După logare, apasă pe *My AliExpress*, vezi in screenshot-ul de mai jos .
2. Apasă pe compartimentrul *My Shipping Address*, potrivit imaginii de mai jos…

3. Dacă ați făcut totul corect, aveți in față formularul pentru adresa de livrare. Completează toate spațiile potrivit imaginii de mai jos. Mai jos găsiți informație privitor la fiecare compartiment din formular.

  •     Fiți atenți la completarea câmpului Contact Name(Numele de contact), indicați Numele și Prenumele Dumneavostră, pentru ridicarea comenzii aveți nevoie de confirmare, prin prezentarea buletinului de identitate, în caz ca Numele de Contact nu coincide cu Numele și Prenumele Dumneavoastră, nu veți putea ridica coletul.
  •     Zip/Postal Code, la indicarea adresei de livrare, includeți ZIP COD-ul oficiului poștal din regiunea Dumneavoastră. În caz ca nu cunoașteți ZIP cod-ul poștal, utilizați site-ul official al Poștei Moldovei sau țării Dumneavoastră.( https://www.coduripostale.ro/ sau  http://www.posta.md/ro/postal_code.html )
  •    Mobile, acest compartiment după cum v-ați dat seama trebuie completat cu numarul Dumnevoastră de mobil, de ce anume mobil ci nu fix?, e simplu, în Republica Moldova puteți primi un sms cu notificare despre necesitatea de ridicare a unui colet. Deci, e important să indicați un numar valid de mobil.
4. După completarea tuturor compartimentelor, potrivit descrierii noastre puteți salva modificările. Vezi detalii mai jos…

5. Adresa Dumneavoastră a fost adăugată cu succes. Felicitări!!! Vezi imaginea de mai jos pentru detalii.

După necesitate putem adăga mai multe adrese, este foarte comod în cazul in care avem mai multe locuințe sau dorim să surprindem plăcut un prieten, adica, în cazul dat, noi comandam/achitam iar omul drag primește comanda asemenea unui cadou. Destul de interesant, un cadou frumos si original la preț accesibil.

Amintesc că platforma AliExpress ne oferă produse foarte diverse la prețuri avantajose. Merită să profităm din plin de produsele Chineze, care in ultimii ani devin din ce în ce mai calitative și originale.

Urmăreste-ne pentru a afla toate particularitățile despre cumpărăturile online…Xiaomi Redmi note 8 Romania
Xiaomi Redmi Note 8 – Specificatii tehnice
Xiaomi Redmi Note 8 a aparut in vanzare in Septembrie ...
Citește Mai Mult
cele mai vândute produse 2019
Cele mai vândute produse online 2019
Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare. Deja ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute Smartphone-uri Online 2019
Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai vândute telefoane ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute produse, septembrie 2019
Cele mai vândute produse din septembrie 2019. Top cele mai ...
Citește Mai Mult
top ceasuri 2019
Top cele mai vândute ceasuri 2019
Ceasul este un instrument de măsurare a timpului şi a ...
Citește Mai Mult
Urmarire comenzii din China pe 17track
Cum urmăresc comanda făcută pe Aliexpress, GearBest ?
Cumpărând orice produs de pe Aliexpress dorim să aflăm despre ...
Citește Mai Mult

3 comentarii la „Cum adaugăm adresa de livrare pe AliExress.com

  1. Catalin Răspunde

    Salut ma numesc catalin .sunt din Chisinau. sectoru centru.cum sa asez aceste date pe contul alirxpres pentru ami face o adresa de livrare.multumesc mult.

  2. LAURA Răspunde

    Incerc sa bag adresa,scriu absolut tot în detaliu și când apăs sa salvez adresa îmi spune ” please enter english only ” . Ce sa fac ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *