Cele mai vândute produse, septembrie 2019

Cele mai vândute produse din septembrie 2019. Top cele mai populare produse vândute pe Aliexpress în septembrie, 2019. Vezi aici ghidul cumpărătorului Aliexpress. Aliexpress este o platformă online de vânzare cu amănuntul cât și angro, alcătuit din întreprinderi mici din China care oferă produse clienților internaționali.

1) Rochie Bohemian Floral

Această rochie este disponibilă în 27 culori și 4 mărimi(S/M/L/XL). La moment are peste 20k vânzări. Din review-urile cumpărătorilor, rochia este foarte calitativă iar materialul este plăcut de purtat. Prețul acesteia variază de la 9.3-10.3$

2) Hanorac- Avengers Endgame Quantum

Acest hanorac este disponibil în 8 print-uri din renumitul Avengers. Hanoracul este disponibil în 9 mărimi, deci, fiecare-și poate găsi unul potrivit. Cumpărătorii sunt mulțumiți de produs, unica suggestie să alegeți cu prudență mărimea, folosing tabela de mărimi din decrierea produsului.

3) Case perforat pentru Iphone

Această husă este foarte potrivită pentru iphone-ul tău, faptul că este din silicon perforat îți permite să ții smartphone-ul foarte sigur în mână. Produsul este disponibil pentru următoarele modele de iphone: 5/ 5s / 5se / 6 / 6s / 6plus / 6s plus / 7 / 7 plus / 8 / 8 plus/ X / XS MAX/ XR / XS / 11 / 11 PRO Max . Prețul este foarte mic, variază de la 1.18 – 1.73 în dependență de culoare. La moment, produsul are peste 60 mii vânzări

4) Adhesive Tape sticker pack

Acest Adhesive Tape este disponibil în 14 nuanțe. La doar 1.64$ primiți 5 bucăți. Este foarte util pentru a decora orice obiect. Dimensiunea este de 10mm x 5m per bucată. Din review-urile cumpărătorilor, calitatea este foarte bună iar stratul adeziv este foarte trainic.

5) IP Camera INQMEGA HD 1080P

Cameră IP 1080 prin wifi, această cameră este de o calitate foarte înaltă. Când camera detectează mișcare, fie ziuă sau noapte, ea începe a înregistra video si audio în calitate înaltă. Pe lângă faptul că depozitează materialul pe un card sd, camera se conectează la Amazon Cloud unde depozitează toate filmările, astfel chiar în caz de furt al camerei IP, proprietarul va avea acces la materialele video. Prețul camerei variază de la 17-33$ în dependență de caliatea în care aceasta filmează.

6) G2BW GSM WIFI Security System

Acest sistem de securitate nu este unul simplu, pe lângă modulul GSM, care trimite notificări SMS în caz de spargere, acest modul este dotat si cu wifi, care-ți permite prin aplicație de pe smartphone să verifici dacă totul este în ordine de la distanță. În dependență de necesitate, poți cumpăra module de miscare și module pentru ferestre sau uși. Toate senzoarele sunt cu antenă, ceea ce presupune că nu au nevoie de cablu. Autonomia sistemului este asigurată de sursă de tensiune 12V, dacă dispare curentul, sistemul de securitate mai funcționează încă 6 ore pe baterii. Autonomia senzoarelor de miscare este de 3 luni. Sistemul este dotat cu display nou, aplicație modificată cât și motherboard mai calitativ.

7) Xiaomi Airdots

Renumitele Airdots de la Xiaomi. Aceste căști sunt doate cu Bluetooth 5.0 . Raza de funcționare este de până la 10m. Autonomie de 4 ore în regim activ. Single earphone battery capacity : 40mAh / Charging box battery capacity : 300mAh / Headphone charging time : about 1.5 hours. Aceste căști sunt disponibile în culoarea neagră dar case-ul acestora poate fi: alb, albastru, negru, pink. Prețul de 22$

8) Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb

Lampă inteligentă Xiaomi Yeelight, 800 Lumens 10W E27. Modul WiFi încorporat, vă puteți conecta la Bec și controla culoarea, aprinderea și luminozitatea acestuia din aplicație, disponibilă pentru ios și Android. Acest modul poate interacționa cu Alexa de la Amazon.

9) Waterproof Travel Cosmetic Bag / Organizer

Acest organizer este destinat pentru călătorii, este foarte comod pentru depozitarea cosmeticii și lucrurilor pentru igienă personală. Geanta este rezistentă la apă și foarte spațioasă. Produsul este disponibil în 9 culori. Prețul este impresionant, de doar 3.80$.

10) Peliculă anti ploaie

Aceasta este o inovație care poate rezolva problema că nu puteți vedea clar în zilele ploioase, acest sticker este destinat pentru oglinda automobilului, fiind impermeabil, anti-ceață și rezistent la praf. Tehnologie hidrofilă chiar lucrează, cumpărătorii sunt foarte mulțumiți. Prețul produsului vriază de la 1.2-1.6$ în dependență de mărimea sticker-ului.Xiaomi Redmi note 8 Romania
Xiaomi Redmi Note 8 – Specificatii tehnice
Xiaomi Redmi Note 8 a aparut in vanzare in Septembrie ...
Citește Mai Mult
cele mai vândute produse 2019
Cele mai vândute produse online 2019
Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare. Deja ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute Smartphone-uri Online 2019
Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai vândute telefoane ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute produse, septembrie 2019
Cele mai vândute produse din septembrie 2019. Top cele mai ...
Citește Mai Mult
top ceasuri 2019
Top cele mai vândute ceasuri 2019
Ceasul este un instrument de măsurare a timpului şi a ...
Citește Mai Mult
Urmarire comenzii din China pe 17track
Cum urmăresc comanda făcută pe Aliexpress, GearBest ?
Cumpărând orice produs de pe Aliexpress dorim să aflăm despre ...
Citește Mai Mult

Un comentariu la „Cele mai vândute produse, septembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *