Cele mai vândute produse online 2019

Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare. Deja cu toții folosim platfoma Aliexpress pentru a comanda lucruri utile, fie o husă pentru telefon, un telefon sau chiar și o rochie care ne-a plăcut. În lista de mai jos sunt cele mai populare produse online 2019 care s-au vândut pe Aliexpress în anul 2019.

1) Bluză pentru femei.

bluza pentru femei de pe aliexpress

Această bluză este disponibilă în 25 culori și 6 mărimi. La momentul actual are peste 20 mii comenzi și doar review-uri pozitive. Bluza este una clasică, confecționată din Polyester.

2) Husă Liquid Silicone pentru Iphone.

Husă Liquid Silicone pentru Iphone de pe aliexpress

Această husă este foarte populară în ultima vreme, 100 mii de vânzări. Fiind confecționată din Liquid Silicone este foarte plăcută la atingere și rezistentă. Silicon-ul vulcanizat din care este confecționată îi permite să fie curățată foarte ușor. Husa este disponibilă în 7 culori. Este disponibilă pentru toate iphone-urile și are un preț foarte atrăgător de 1.94$.

3) Sticlă de protecție anti-fingerprint pentru Iphone.

Cumpara Sticlă de protecție anti-fingerprint pentru Iphone

Acestă sticlă de protecție chiar este uimitoare. Potrivit testelor de pe youtube nu lasă aprente și este foare rezistentă. La doar un dolar poți cumpăra această sticlă de protecție anti-fingerprint de la renumitul brand HICUTE. Acest produs are peste 250 mii de vânzări. Poate fi cumpărat pentru orice iphone, de la 4 până la 11 pro max.

4) Tablă pentru desen- Creative 8.5 Inch.

Tablă pentru desen de pe aliexpress

Această tabletă este destinată în special copiilor. Este foarte comodă, fiind dotată cu un buton ce poate șterge totul cu o singură apăsare. Poate fi cumpărată la 6$, in 5 culori. Este foarte utilă pentru educație, destinată pentru dezvoltarea creativității copiilor.

5) Copia căștilor AirPods de la Apple – i9s-TWS.

Clone căștilor AirPods de la Apple la pret mic

Renumita copie a căștilor AirPods de la Apple – i9s-TWS. Acest produs a fost vândut în milioane de exemplare. Căștile sunt 1 la 1 cu cele originale, plus la toate de o calitate extraordinară. La momentul dat acest produs a înregistrat vânzări record de peste 100 mii de bucăți doar pe magazinul HBQ. Căștile pot fi achizionate la doar 5$. Durata de viață a bateriei este de 3-5 ore. Amintesc că căștile sunt wireless si au husă pentru încărcare, husă de protecție din silicone și cablu lightning(iphone).

6) Ceas Unisex Slim – CRRJU.

Ceas Unisex Slim - CRRJU

Acest ceas slim este original și foarte rezistent. Fiind confecționat din inox, are un mecanism Quartz și un design foarte plăcut. Este disponibil în 6 culori. Curălusă din metal la doar 13.49$. Ceasul are doar review-uri pozitive, treci pe link si vezi culorile disponibile.

7) Pungă pentru patisărie + 26 duze în set.

Pungă pentru patisărie aliexpress

Acest sac pentru patiserie este cel mai vândut pe Aliexpress, la doar un preț de 2.27$ primești un sac/ pungă din silicone plus 26 duze în set. Această pungă fiind din silicone poate fi spălată și reutilizată în continuu. Produsul are peste 20 mii de vânzări si doar recenzii pozitive. Este disponibil în două culori: albastru și roz.

8) Umidificator pentru aer – Ultrasonic.

Umidificator  pentru aer -  Ultrasonic

Acest umidificator folosește tehnologia Ultrasonic. Este confecționat din material asemănător cu lemnul. În rezervorul umidificatorului putem adauga apă în amestec cu uleiuri mirositoare pentru Aromatherapie. Produsul este disponibil în 2 culori. Are un preț de 9$ și livrare gratis. Cumpărătorii sunt mulțumiți de produs, menționând că este foarte eficient si liniștit.

9) Organizer pentru cosmetică rezistent la apă.

Organizer pentru cosmetică rezistent la apă de pe aliexpress

Acest organizator este foarte variat, este disponibil în 20 de culori, fiecare-și găsește unul potrivit. Produsul este rezistent la apă, confecționat din Polyester (Oxford). În dependență de culoare, produsul este disponibil de la  $1.88 – 2.71. La momentul top-ului are peste 18 mii de vânzări.

10) Corector ortopedic pentru spate.

Corector ortopedic pentru spate.

Acest corector de postură/ spate vă poate îndrepta postura, astfel vei scăpa de durerile de spate. Dispozitivul este confecționat din neoprene și este foarte rezistent dar totodată elastic, îl poți cu ușurință purta sub cămașă, tricou sau hoodie. Are un preț de 3.82$ , livrare gratis și peste 8 mii de vânzări de la magazinul oficial.Xiaomi Redmi note 8 Romania
Xiaomi Redmi Note 8 – Specificatii tehnice
Xiaomi Redmi Note 8 a aparut in vanzare in Septembrie ...
Citește Mai Mult
cele mai vândute produse 2019
Cele mai vândute produse online 2019
Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare. Deja ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute Smartphone-uri Online 2019
Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai vândute telefoane ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute produse, septembrie 2019
Cele mai vândute produse din septembrie 2019. Top cele mai ...
Citește Mai Mult
top ceasuri 2019
Top cele mai vândute ceasuri 2019
Ceasul este un instrument de măsurare a timpului şi a ...
Citește Mai Mult
Urmarire comenzii din China pe 17track
Cum urmăresc comanda făcută pe Aliexpress, GearBest ?
Cumpărând orice produs de pe Aliexpress dorim să aflăm despre ...
Citește Mai Mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *