Cele mai vândute produse, februarie 2019

Cumpărăturile online devin indispensabile, utilizăm magazinele online din ce în ce mai des. Acestea ne permit să alegem produsul dorit, să studiem cu atenție prețurile, parametrii și alte caracteristici despre produs. Un alt plus al cumpărăturilor online este accesibilitatea, fiecare poate alege, plăti și în final obține produsul dorit. Simplu, nu? Vezi în articolul de azi care sunt Cele mai vândute produse, februarie 2019.

1) Capac Vacuum pentru sticle

Poți utiliza acest capac pentru a păstra băuturile pentru mai mult timp. Doar cu două mișcări poți obține vacuum, ceea ce îți va permite să păstrezi vinul sau orice altă băutură pentru o perioadă de timp mai mare. Prețul de 2$ face acest capac foarte accesibil.

Capac vacuum pentru sticle de vin, șampanie.... cumpără capac vacuum de pe Aliexpress cu livrare în Moldova.

2) Aparat pentru pregătirea popcorn-ului

Acest Popcorn Maker este foarte bun, permite pregătirea popcorn-ului fără a utiliza ulei. Dispozitivul electric face pregătirea popcorn-ului o adevărată aventură, e simplu, o poate face chiar și un copil. După preparare, poți adăuga zahăr, ciocolată, sare. Vezi caracteristicile tehnice mai jos.

Aparat pentru popcorn, fă-ti popcorn acasă eco fără ulei sau grăsime

3) Magnet Neodim, până la 500kg

Acest magnet are următoarele caracteristici: 97×20 mm, 1,17 kg, putere de ridicare până la 500 kg. Este un magnet ideal pentru extragerea obiectelor din metal de la fundul lacurilor, râurilor… Magnetul este utilizat pentru a colecta obiecte din metal ca mai apoi să le vindem la metal uzat, o sursă bună de câștig.

MAgnet pentru pescuit, scos metal din lacuri, neodim magnet 500 kg aliexpress.

4) Suport universal pentru cuțite

Acest suport este universal, nu are găuri destinate pentru un anumit tip de cuțit. Poți băga cuțitul sub orice unghi și in orice direcție, suportul se va descurca de minune. Este confecționat din plastic reciclabil.

Acest suport îți permite să pui cuțitele sub orice unghi, suport smart pentru cuțite Moldova de pe Aliexpress.

5) Ochelari cu lanternă încorporată

La doar 2$ obții o pereche de ochelari cu corecție a vederii dotați cu 2 lanterne led. Acești ochelari îți permit să faci orice dorești prin întuneric sau în locuri întunecoase. Bateriile îți permit să utilizezi ochelarii până la 30 ore fără reîncărcare. Vezi alți parametri mai jos.

ochelari cu led, iti permit să faci lucrul prin intuneric, cumpără de pe Aliexpress cu livrare in moldova ochelari cu led 30 ore

6) Mănuși de protecție din metal

Aceste mănuși sunt confecționate din sârmă de metal. Poți folosi aceste mănuși pentru a transporta sticlă sau alte obiecte ascuțite fără frică de a fi rănit. Mănușile cântăresc 125g. sunt non-toxice și foarte plăcute la atingere.

manusi din metal pentru transportarea sticlei sau a altor lucruri ascutite si periculoase. cumpără acum de pe Aliexpress cu livrare în Moldova

7) Telefon Retro 3.5mm

Acest telefon poate fi conectat la smartphone-ul tău cu ajutorul jack-ului 3.5mm. Telefonul este dotat cu microfon, deci vei putea vorbi cu prietenii într-un mod neobișnuit. Lungimea cablului 1.9m. Prețul acestui telefon este de aproximativ 7$.

cumpără telefon retro pentru smartphone-ul tău.

8) Curățitor display-uri (2 în 1)

Dacă ai obosit de ecran-ul murdar la telefonul sau laptop-ul tau, acest dispozitiv este pentru tine! Umezește ecranul cu spray-ul apoi sterge cu șervețelul. Totul într-un singur dispozitiv. Sunt disponibile mai multe culori.

cumpără curățitor display-uri direct de pe Aliexpress. Screen cleaning wipes spray 2 in 1

9) PenSpinning sau pix pentru truck-uri

Acest sport presupune diverse truck-uri cu pix-ul. Pentru aceasta este elaborat un pix special, numit Twirling Spinning Pen. Încearcă și tu să faci truck-uri cu pix-ul, la doar 2$.

pen for pen spinning în Moldova direct de pe Aliexpress. Twirlling pen

10) Covoraș magnetic pentru instrumente

Aces covoraș poate fi lipit pe orice suprafață metalică. Este util în garaj fiindcă poate concentra toate instrumentele la un loc, ceea ce este foarte important la reparația mașinei sau bicicletei. Este un cadou perfect pentru makeri.

Covoraș magnetic pentru instrumente, piulițe sau alte lucruri din garaj, atelier. Cumpără direct de pe Aliexpresss cu livrare în Moldova


Xiaomi Redmi note 8 Romania
Xiaomi Redmi Note 8 – Specificatii tehnice
Xiaomi Redmi Note 8 a aparut in vanzare in Septembrie ...
Citește Mai Mult
cele mai vândute produse 2019
Cele mai vândute produse online 2019
Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare. Deja ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute Smartphone-uri Online 2019
Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai vândute telefoane ...
Citește Mai Mult
Cele mai vândute produse, septembrie 2019
Cele mai vândute produse din septembrie 2019. Top cele mai ...
Citește Mai Mult
top ceasuri 2019
Top cele mai vândute ceasuri 2019
Ceasul este un instrument de măsurare a timpului şi a ...
Citește Mai Mult
Urmarire comenzii din China pe 17track
Cum urmăresc comanda făcută pe Aliexpress, GearBest ?
Cumpărând orice produs de pe Aliexpress dorim să aflăm despre ...
Citește Mai Mult

2 comentarii la „Cele mai vândute produse, februarie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *